"Kyllä vaan, kyllä vaan: luut on luotu liikkumaan. Kyllä vaan, kyllä vaan: vain puut on luotu seisomaan." SCB

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

KeVät!!

Apua!

Vois kuvitella että kun en oo ehtiny kirjotteleen mitään niin oisin kuluttanu kaiken vapaa-aikani treenaten, eikö? No mut niin ei oo kuitenkaan käyny. Takana on pari erityisen hiljasta treeniviikkoa enkä jaksa ees kovin pitkästi niistä kirjottaa. Speksit kuitenkin että on sit taas ylhäällä:

Edellistä seuraava viikko (viikko 10): liikuntaa 4,5 tuntia, kaloreita 1853. Ei liikkumista eteenpäin. Eli ei edelleenkään juoksua :/ ellei lasketa 20 minuutin maton kulutusta ennen spinnituntia. Mut minkäs teet, säät on mitä on. Tällä viikolla balancea, pumppia ja spinningiä. Yks pumppi jäi väliin kun myöhästyin 45 minuuttia :D ja kouluhommat pakotti perumaan muut jumpat.

Siitä seuraava viikko (11): liikuntaa reilu kaks tuntia, ne kaikki sunnuntain spinningissä. Olis ollu neljän tunnin spinning mutta oli niin huono olo että oli pakko luovuttaa kahen tunnin jälkeen. Hyvä, koska kotona totesin että olo on kuumeinen ja kamala :/. Meni kuitenkin onneks ohi ihan vaan syömällä hyvin ja lepäilemällä. Tällä viikolla olin koulun brittivieraiden kanssa ja tosiasiassa kävelin joka päivä muutaman kilometrin että pääsin matkaan mukaan ja käytiin mm. metsätöitä kattomassa umpimettässä, pilkkimässä ja potkukelkkailemassa melkein kympin lenkki. Eli liikuntaa kuitenkin tuli mut kun sitä ei oo merkattu liikuntana niin ei oo noissa luvuissa mukana.

Viime viikko (12): 2,5 tuntia liikuntaa. Salilla kaks kertaa. Aloin vaihtamaan ryhmäliikuntoja takasin punttiin kun se nyt sopii mun aikatauluihin ja reeniohjelmaan paremmin. Lisäks sit spinningiä ja attackia ja tietty sitä juoksua. Tällä viikolla oli tarkotus mennä lauantaiaamuna ennen reissuun lähtöö pumppiin ja spinniin ja käydä perjantaina juoksemassa mutta kävi niin että vietin perjantai-illan lähinnä vessassa ja sen läheisyydessä ja lauantain aamupuurokin sai mahan tuntumaan siltä että on parempi jättää väliin. Oltiin viikonloppu siis reissussa mut vaikka mulla oli juoksukamat mukana niin ei ollu mitään toivoo ehtii juoksemaan. Meillä oli ehkä 7 tuntia vapaata aikaa ja se oli yö :D. Mut mahti reissu, bändejä, ystäviä, perheitä, hyvää ruokaa.

Tää viikko on lähtenykin ihanan normaalisti käyntiin ja liikuntaa on tullu kuten yleensäkin. Huomiseks ois tarkotus varata sulkapallokenttä ja käydä aamulla vähän juoksemassa pallon perässä. Kävin maanantaina juoksemassa ja tiet oli siinä kunnossa että jos ei taas kauheesti lunta sada niin juoksen suliksesta sitte pois. Uimaan en tällä viikolla pääse, niinku en päässy viime viikollakaan :/ ja niskat alkais olla sitä mieltä että ois kivaa jos vähän pääsis.

Mitä muuta järkevää niin eilen kävin ostamassa pyöräilykypärän. Nyt kun nuo loputkin lumet sulaa ja mettät kanssa niin pääsen pyöräileen tuonne pidemmälle kauas missä on pidemmät pururadatkin. Mukava yhdistelmätreeni.

Ei muuta, ihanaa kun on kevät!







3 kommenttia:

  1. Pyöräilykypärä vois olla tosiaan kevään paras ostos. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä oli tosi hyvä ostos, tulee paljon helpommin lähettyä ihan minne vaan pyörällä kun ei takaraivossa kolkuta se että ei oo kypärää. :)

      Poista
  2. Moikka! Onko Liebster Blog-palkinto tuttu? Käyppä vilkasemassa mun blogia, siellä olis sulle pieni ylläri ;)

    VastaaPoista