"Kyllä vaan, kyllä vaan: luut on luotu liikkumaan. Kyllä vaan, kyllä vaan: vain puut on luotu seisomaan." SCB

lauantai 7. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen

Pääsiäinen on se pyhä tai pyhäpäivien summa joka aiheutti viiden päivän loman ja jonka aikana mun piti urheilla, urheilla ja liikkua. Tosiasiassa hiljasta on ollu. Eilinen uiminenkin lätisty siihen että koko hiton halli oli NIIN täynnä että todettin että on ihan turha maksaa sinne kun a) tuskin oltais mahduttu saunaan ja b) uidessa ois menny vaan hermot kun ois saanu töniä mummoja pois tieltä.

Mä voisin ajatella tän myös niin että oon liikkunu tässä niin paljon että lepopäivät tekee vaan hyvää ja jos mä antaisin itteni tunnustella kroppaani niin toteisin että oikeesti se on ollu onnellinen tästä levosta ja tuo lonkka joka on vaivannu joko paljon tai enemmän, on ihan ok. Vähän tuntuu vielä mutta ei pahasti. Mut joo, sen sijaan mä tietysti tunnen huonoa omaatuntoa siitä että en oo liikkunu niinku suunnittelin ja plaa plaa. Ei tarvii ees kertoa kuinka tyhmää se on, TIEDÄN!

Toissa yönä näin unta spinningistä, viime yönä vatsalihasliikkeistä :D. Eli tältäkin kantilta katsottuna lepo on varmasti ollu vaan hyvä asia. Tuo vatsalihasuni oli semmonen missä ite olin just valmistunu PT:ks ja miula oli eka asiakas jolle piti opettaa jotain liikkeitä. Näytin sille mun lemppari vatsalihasliikkeeni: sen missä liikkeen tekijä makaa selällään maassa ja avustaja tulee seisomaan niin että jalat on liikkeen tekijän pään molemmin puolin. Lattialla makaaja ottaa avustajaa nilkoista kiinni tueksi ja alkaa nostamaan jalkoja suorana ylös. Avustaja heittää niitä alas, sivuille ja minne vain nopeesti ja napakasti. Lattialla makaajan tehtävä on vaan palauttaa ne jalat takasin ylös niin ettei ne ihan osu lattiaan. Noh, siinä unessa mä olin se avustaja sille tytölle mut se oli niin voimakas että mä en saanu sen jalkoja alas :D. Piti kaksin käsin työntää ja siltiKIN ei onnistunu hahahah. Sit mä vaan selitin sille että joo, mun rintalihakset on nyt niin kipeet että mulla ei oo yhtään voimaa käsissäkään vaikka tosiasiassa niin ei kyl ollu. Ihan sairas uni :D.

Selitys löytyy kaikelle kyllä, viikolla just mun yks luokkakaveri kysy että miks mä en oo opiskellu PT:ks tai liikunnanohjaajaks kun oon niin urheilullinen. Hah :D. Musta on oikeesti jotenkin kiva kun ihmiset joihin oon tutustunu vasta viimesen parin vuoden sisällä, niin kuvittelee että mä oon aina ollu tosi urheilullinen. Ite en nää itteeni urheilullisena vieläkään vaikka tiedostankin että liikun enemmän ku suuri osa ihmisistä. Eli musta on ylipäätään kiva jos joku pitää mua urheilullisena. On se sitten tuntenu mut tai ei. Ja sit on myös kiva kun joku ei pidä mua urheilullisena vaan kuvittelee että koska mun FB-päivitykset on useammin jotain siivoomis ja neulomis-painotteisia, niin että mä vaan siivoon ja neulon silloinkin kun en päivitä niistä. Että ei voi urheilla jos ei muista kertoo Facessa sitä koko maailmalle.

Neulomisesta tuli mieleen että voisin oikeestaan kuvata ne mun neulotut ja bloggaamattomat sukat ja hypätä aamun ratoks tonne toisen blogin puolelle päivittämään.

Ihanaa Pääsiäisen aikaa!

2 kommenttia:

  1. Sulle on luvassa lisää tunnustuksia :) http://sugarmindy.blogspot.com/2012/04/blogirakkautta-ilmassa.html

    PS: Hyvää pääsiäistä tännekin.

    VastaaPoista
  2. Oho..sulle on multakin tunnustusta blogissani!!!

    http://saran-feelgood-blog.blogspot.com/

    VastaaPoista