"Kyllä vaan, kyllä vaan: luut on luotu liikkumaan. Kyllä vaan, kyllä vaan: vain puut on luotu seisomaan." SCB

torstai 23. helmikuuta 2012

Viikkokatsahdus!

Hei nyt on jo torstai ja pääsen vasta miettiin viime viikkoa. On ollu muka-kiire. En oo juuri mitään tehny mut aika on vaan jotenkin valunu käsistä. Mut hei. Viime viikko.

Ajallisesti meni 6 tuntia 43 minuuttia liikunnan parissa. Hyötyliikunta oli viime viikolla vähissä, ihan vaan jotain satunnaisia kauppakävelyitä. Tai no joo, salillehan mä kuljen aina kävellen joten onhan tuota tullut tuota hyötyliikuntaakin sitten. Lenkkeilykävelytkin oli vähissä (siis sitä ei tapahtunut :D ), metreissä etenin viime viikolla vaan 700 ja ne kaikki tuli perjantaina uidessa. Kaloreita palo 3036. Vähän jäi taas kaivelemaan kun en vieläKÄÄN päässy juoksemaan mutta jospa nyt ens viikolla sais senkin aikaan kun on loma.

Maanantaina oli lepopäivä joka tuli tarpeeseen. Maanantait on jotenkin vaikeita aina ja sit lisäks salilla ei oo mitään semmosta mihin ehdottomasti haluisin mennä niin ne on usein sit lepäämistä varten. Loppukevääksi tulee maanantaista ehkä ilmeisesti uintipäivä. Se onkin just hyvää lepopäivän liikuntaa :).

Tiistaina spinning. Jokatiistainen tehospinning suoraan koulusta, sieltä kotiin ja parin tunnin päästä takasin salille kahvakuulatunnille. Aika tiukille veti aikataulun kanssa mut kun halusin molemmille tunneille niin menin sitte. Harmitti, kahvakuulassa on yleensä vetäjänä mies joka huutaa ku oltais venäläisessä armeijassa ja se saa musta irti ihmeellisiä asioita. Nyt se oli kipeenä :/. Tilalla ollut ohjaaja osaa hommansa mutta ei saa musta irti juuri mitään. Oon ollu pari kertaa sen pumpissakin ja silloinkin saan itsestäni irti kaiken vaan oman pään voimin. Pumpissa se on helpompaa kun voi vaan lisätä painoja ja päättää että jaksaa :D. Ihan kiva kahvakuula kuitenkin .

Keskiviikkona piti olla jooga mutta ohjaaja oli kipeenä. Menin sitten sinne armyfitiin josta onkin kerrottu edellisessä postauksessa ja joka sai mun jalat muuten pitkästä, pitkästä aikaa kipeiks ihan kunnolla. Ihanaa :)! Tästähän voin syyttää vähän itseänikin kun en oo vaan ehtiny salille tekeen jalkoja. Juoksemalla tai spinningillä mä en niitä kipeiks saa ja pumpiinkin ne on jo aika tottuneet .

Torstaina ei mittään, niin kokeilin vihdoin Jillianin 6Week6Pack-videota. Puol tuntia vatsoja ja aerobista. Ihan kiva treeni mutta olin vähän pettyny, ei ollu niin rankka kun oisin toivonu. Varmaan tuun kyllä tekeen toistekin, toi on just kivan pitunen jos on joko niin kiire ettei ehdi salille tekeen vatsoja tai esimerkiks lenkin jälkeen.

Perjantai on uintipäivä ja kävin räpistelemässä sen 700 metriä. Omituinen uintimäärä :D, mutta olin yhden mun ystävän kanssa ja se halus uida 500 metriä. Se on hitaampi ku minä ja joutuu ottaan happee välillä kun sillä on astma joten mä uin sit saman ajan sen kanssa. Hitto että oli ihana uida kun kerrankin koko uimala oli ihan tyhjä! Ei nyt ihan, mut siis että saatiin oma rata kahdestaan ja sit niillä muilla radoillakin oli kaikilla vaan yks tai kaks ihmistä. Ihanaa. Uinnin jälkeen avantoon ja heti huomas kun ei oo pariin viikkoon sinne päässy että kylmältä tuntu :D. Ennen uintia kävin salilla tekee yläkropan.

Lauantaina oli maraton-spinning joten kaks tuntia kovaa spinningiä. Ei todellakaan niin että otettais rennosti eka tunti kun aikaa on, vaan alusta asti täyttä tykitystä. Ai että mä nautin, oli aivan mahtavaa! Jalat oli kyllä väsyneet ja kesti pitkään ennen ku sain ne kunnolla lämpiimään.

Sunnuntaina piti olla pump mut olin varannu sen vahingossa tiistaille joten lepopäivä. Ihan hyvä, koska jaloille teki hyvää levätä vähän :).

Kuluva viikko on alkanu tosi rauhallisesti ja vähällä liikunnalla. Jos loppuviikosta on pirteempi olo niin sit liikutaan mut jos tää kamala väsymys jatkuu niin annan kropan levätä. Tänään ainakin tuntuu energiaa riittävän ja hyvä niin, illalla pump ja balance. Me tahkotaan molemmissa vielä vanhaa ohjelmaa, suuressa osassa Helsinkiä ainakin on jo uus ohjelma.


















1 kommentti:

  1. Go SINI!!!! :) Mun blogissa on sulle haaste!
    Huikeeta viikonloppua!! <3

    VastaaPoista