"Kyllä vaan, kyllä vaan: luut on luotu liikkumaan. Kyllä vaan, kyllä vaan: vain puut on luotu seisomaan." SCB

maanantai 23. tammikuuta 2012

Hot Attack Workout

Hyvä alottaa bloggaamaan liikunnasta kun makoilee sohvalla ja vuorotellen aivastaa, niistää ja pyyhkii vettä silmistä. Että ei liikuntaa tänään :D. Yks iso syy tälle blogille kaikkien muitten kanavien lisänä on se, että saan jonkun yhden paikan minne saan linkitettyä...noh, linkkejä! Me on vasta päädytty mokkulan sijasta kiinteeseen nettiin ja pääsen vihdoin youtubeen tutkimaan kaikkea mitä muut on reenanneet jo aikoja sitten. Lisäks hyvät reenibiisit unohtuu samantien jos niitä ei laita jonnekin ylös. Lisäks ne fiilikset unohtuu kanssa. Fiiliksiä käyn kyllä tosi paljon läpi Kalorilaskurissa mutta koska mikään paikka ei tunnu täydelliseltä niin siellä ongelmana on se että kirjotan sinne joka päivä. Ja sit kaikki katoaa. 

Eli mitä? Linkkejä, vinkkejä, blaastausta hyvistä juoksuista ja huonoista treeneistä, hyviä ruokaohjeita, treenivermeitä. 

Alotetaan linkkivinkistä joka on pakko-pakko saada talteen ja päästä kokeilemaan heti kun toteen olevani terve. 

BodyRock, joka vielä toissapäivänä oli mulle mysteeri. Hot Attack Workout. En. Malta. Odottaa. Että. Pääsen. Kokeilemaan. Jos ehdit kokeilla ennen mua, kerro kuin kävi :)!


Siinä oli tän päivän tärkein. 

1 kommentti:

  1. Auts, näytti aika rankalta. :D Lisäsin ton YouTube-soittolistalleni, pitää kokeilla joku kerta. ;)

    Klikkasin itseni muuten blogisi lukijaksi. Käy ihmeessä vastavierailulla: http://hiilarihirmu.blogspot.com/

    VastaaPoista