"Kyllä vaan, kyllä vaan: luut on luotu liikkumaan. Kyllä vaan, kyllä vaan: vain puut on luotu seisomaan." SCB

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Sali: jalat

Kyllä näin on että pump ei vaan riitä, salilla on käytävä. Hyvin huomas tänään salilla kun syksyllä tuli ensin taukoa kaikesta liikunnasta ja sitte kun aloin käymään tuolla uudella salilla niin se oli tosiaan pelkkää jumppaa: pumppia kyllä pari kertaa viikossa, kahvakuulaakin mutta sit paljon attack-combat-spinning-painotteista. Saliohjelman sain jo aikaa sitten ja viime viikolla uskaltauduin sitä ensi kertaa kokeilemaan - siis jostain syystä sain hirveet paineet kasattua itelleni että eiei, en voi mennä salille kun siellä on paljon ihmisiä ja miehiäkin (edellisellä salilla kävi siis vain naisia :D ) ja uudet laitteet ja hui kauhistus. Joo, naurakaa vaan ihan vapaasti mut siinä oli iso kynnys ylitettävänä että tulin sieltä ryhmäliikuntasalin puolelta punttarin puolelle.

Viime viikolla tein selkä-vatsa-treenin ja käsi-rinta-treenin. Tälle viikolle ois jääny jalat mutta siihenKIN sain pikkukynnyksen kasattua: se kyykkytanko kun on siellä salin toisella puolen, siellä 'äijäpuolella'. Oikeesti, tästä nähdään kuinka pelkästään naisille suunnatut salit saa ihmisen sekoomaan! No tää jalkajuNppakynnys ei ollu onneks yhtä paha kuin salikynnys ja tänään sit uskaltauduin sinne. Hiton vaikee alottaa kun ei alota ihan nollastakaan mut ei viitti sitä 30 kiloakaan pistää kahenkympin tankoon millä viimeks teki. Kauheen junnaamisen jälkeen sain sopivaks painoks kahenkympin tangon ja päihin vitoset. Se oli silleen sopiva että pääsen taas hakee oikeen tekniikan. Tai pääsin, äkkiähän se sieltä palas jos oli mihkään mennytkään. Ens kerralla siis lisätään painoja uskalluksen ja fiiliksen mukaan, tuo yhteensä 30 ei saanu vielä kunnon ponnistelua aikaan.

Mitä muuta ohjelmaan kuuluu niin koko hiton rivistö jalkalaitteita, ei tarvii ku vaihtaa laitteesta seuraavaan :D. Hyvin suunniteltu sali siis. Painojen kanssa oli jokaisessa hankaluuksia senkin takia kun edellisellä salilla kaikki painot oli paunoina, täällä kiloina. Eli niin: jalkaprässi (uus lemmikkini), askelkyykyt, pakaralaite, reiden ojentajat, reiden koukistajat, lähentäjät, loitontajat ja sit vielä pohkeet. Päälle alkuperäsessä ohjelmassa oli pilateksen satasta 3x45 sekuntia ja sivurutistuksia 3xmaksimit. Mutta kun mä halusin oman päivän vatsalle ja selälle niin saattaa olla että jatkossa jätän noi pois. Nyt tein pilatekset 30 sek + 40 sek + ehkä 45 sek, väleissä 30 sek palautus. Alotin pienestä kun en luottanu itteeni ;). Sit romahdin sieltä alas ja totesin että jaloilla on ainakin tehty töitä kun ne vaan tärisi holtittomasti. Ihan parasta!

Kävin rullaa pyörällä vielä jokusen aikaa ja kävelin kotiin. Illalla spinning. Voi tuntua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti